Verzenden & Levertijd

Verzenden

Na het bestellen van de producten ontvang je van ons een bestelbevestiging via de mail. Wanneer de betaling door onze webshop is goedgekeurd, wordt de bestelling klaargemaakt en naar je verzendadres verzonden. De zending gebeurt altijd met een track & trace die je via mail ontvangt wanneer je pakketje is verzonden door ons.

Levertijd

In principe hebben we alles in voorraad en verzenden we binnen 2-3 werkdagen na ontvangst betaling. Uitzonderlijk kan de levertijd langer zijn. Indien dat het geval is, nemen we contact met je op. Gepersonaliseerde producten hebben een productietijd van 3-4 dagen.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €60 rekenen wij €6.95  (incl. btw) binnen België en €8.95  (incl. btw) voor zendingen naar Nederland. Indien je niet aanwezig bent, kan je je pakket de volgende dag in het postkantoor gaan ophalen.

Voor bestellingen boven de €60 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening binnen België. Voor Nederland moet de bestelling boven €75 liggen.

Mondial Relay afhaalpunt: is goedkoper, maar hou er rekening mee dat de verzending van je bestelling 2-4 dagen langer zal duren. Deze verzendmethode is enkel beschikbaar in België.

Wij kiezen zelf het afhaalpunt, zo kort mogelijk met je adres. Je mag je keuze altijd laten weten bij de opmerkingen.

 

Mondial Relay

België

3,5

Bpost afhaalpunt

België

4,95

Bpost thuisadres

België

6,95

Bpost / DPD

Nederland

8,95