Verzenden en levertijd

Verzenden

Na het bestellen van de producten ontvang je van ons een bestelbevestiging via de mail. Wanneer de betaling door onze webshop is goedgekeurd, wordt de bestelling klaargemaakt en naar je verzendadres verzonden. De zending gebeurt altijd via Bpost, zo zal je een track & trace ontvangen via mail wanneer je pakketje is verzonden door ons.

Levertijd

In principe hebben we alles in voorraad en verzenden we binnen 1-2 werkdagen na ontvangst betaling. Uitzonderlijk kan de levertijd langer zijn. Indien dat het geval is, nemen we contact met je op. Gepersonaliseerde producten hebben een productietijd van 3-4 dagen.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de €50 rekenen wij €6,95  (incl. btw) binnen België en €8,95  (incl. btw) voor zendingen naar Nederland. Indien je niet aanwezig bent, kan je je pakket de volgende dag in het postkantoor gaan ophalen.

Voor bestellingen boven de €50 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening binnen België. Voor Nederland moet de bestelling boven €75 liggen.

Wanneer je kiest om het pakje te gaan afhalen in een Bpost afhaalpunt zijn de verzendkosten €3,50. Deze verzendmethode is enkel beschikbaar in België.