Het was voor iedereen een heel uitzonderlijk jaar, met veel uitdagingen en moeilijkheden. Verdienen we daarom deze kerst niet allemaal wat extra liefde? Maak van de postbode jouw kerstman en stuur jouw dierbaren een hartverwarmend cadeautje op! Want wat is een kerstboom zonder cadeaus?

Het is natuurlijk niet eenvoudig om telkens weer originele kerstcadeaus te vinden voor je oma, nonkel of nichtje. No stress, want hieronder vind je enkele persoonlijke cadeau-ideetjes voor hem, voor haar, voor kinderen, voor oma & opa, voor vrienden, voor de allerkleinste en zelfs voor je huisdier!

Cadeau-idee voor hem

Mannen… we weten nooit wat te kopen voor hen! Maar wees gerust, met deze uiteenlopende kerstcadeau-ideeën kan je alle mannen in je omgeving plezieren. 😉

Een luxe toilettas met opdruk Legendaddy met of zonder een shaving of every day set van Barber Cosmetics.

Iedereen zal het met ons eens zijn. Jouw vader is de beste van de wereld. En natuurlijk wil je dit graag laten blijken. Hiervoor hoef je niet te wachten tot vaderdag of wanneer het zijn verjaardag is. Je kan je vader ieder moment van het jaar verrassen.


Cadeau-idee voor haar

Met deze originele kerstcadeaus kan je vrouwen van alle leeftijden bekoren: alles hangt af van de manier waarop je ze personaliseert!

Een cadeau dat elke moeder zou waarderen!
Met deze tas laat jij jouw moeder zien hoeveel je van haar houdt Laat haar weten dat zij de beste moeder ooit is!


Cadeau-idee voor kinderen

Kinderen voelen zich graag uniek, dat weten we allemaal. Daarom zijn gepersonaliseerde sweaters zo leuk. Afhankelijk van de leeftijd en de smaak van je kleine sloeber kan je ook kiezen voor een beanie.

Is je zoon of dochter een echte dino fan? Wij hebben een super leuke sweater!
Wij personaliseren deze sweater met de naam van je kind.


Cadeau-idee voor je meter

Een meter en een peter zijn ontzettend belangrijke mensen in het leven van jouw kleine spruit. Zowel bij de vraagstelling als na de geboorte wil je het liefst een uniek geschenk geven dat ze blijvend kunnen koesteren. Ook voor die geschenken kan je bij Unieks terecht:

Een origineel en leuk cadeau om te geven als je de meter wilt vragen of om je meter te verrassen met een geschenk.

De kwaliteit van dit biologische katoen laat zich gemakkelijk raden door zijn weerstand en zachtheid. Comfortabel, dit organische sweatshirt met ronde hals is perfect voor het vrouwelijke figuur.

Gerelateerde berichten