Bezorging en retourneren

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Stuur een e-mail naar contact@unieks.be onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
  • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
  • Dit is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

In principe hebben we alles in voorraad en verzenden we binnen 3-4 werkdagen na ontvangst betaling. Uitzonderlijk kan de levertijd langer zijn. Indien dat het geval is, nemen we contact met je op. Gepersonaliseerde producten hebben een productietijd van 1 week.

België en Nederland

Terugsturen van de niet-gepersonliseerde artikelen is mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Bij gepersonaliseerde artikelen zijn dit volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen waardoor het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen niet geldt. Indien u twijfels heeft omtrent maat, kleur, opdrukken, … raadpleeg steeds vrijblijvend onze klantendienst.