FAQs

Frequently Asked Questions


Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Stuur een e-mail naar contact@unieks.be onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending.
  • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.
  • Dit is niet van toepassing op gepersonaliseerde producten.

In principe hebben we alles in voorraad en verzenden we binnen 3-4 werkdagen na ontvangst betaling. Uitzonderlijk kan de levertijd langer zijn. Indien dat het geval is, nemen we contact met je op. Gepersonaliseerde producten hebben een productietijd van 1 week.

Als je twijfelt over de juiste maat gelieve ons dan te contacteren dan helpen wij je verder. contact@unieks.be

Alle bestellingen op Unieks.be boven de €50 worden GRATIS naar je verzonden. Voor bestellingen onder de €50 rekenen wij €6,95  (incl. btw) binnen België en €9,95  (incl. btw) voor zendingen naar Nederland. Indien je niet aanwezig bent, kan je je pakket de volgende dag in het postkantoor gaan ophalen.

Wanneer je kiest om het pakje te gaan afhalen in een Bpost afhaalpunt zijn de verzendkosten €3,50. Deze verzendmethode is enkel beschikbaar in België.

Stuur ons een mail naar contact@unieks.be.

E-commerce of m.a.w bestellen via internet is een snel groeiende markt.Niks is makkelijker dan bestellen vanachter je pc en na een paar dagen wordt uw bestelling netjes aan huis afgeleverd.Geen verplaatsingskosten, geen file of parkeerproblemen meer en de laagste prijzen.Maar e-commerce is vooral een kwestie van vertrouwen tussen koper en verkoper, en dit vanop afstand.Daarom proberen wij op onze site zoveel mogelijk informatie te geven over ons.U kunt ons daarom ook op verschillende manieren bereiken,via telefoon, mail of sociale media.

Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Terugsturen van de niet-gepersonliseerde artikelen is mogelijk binnen de 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Bij gepersonaliseerde artikelen zijn dit volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen waardoor het wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen niet geldt. Indien u twijfels heeft omtrent maat, kleur, opdrukken, … raadpleeg steeds vrijblijvend onze klantendienst.

Als je ons zo snel mogelijk een e-mail stuurt proberen we alsnog je bestelling te wijzigen.

Je ontvangt een mail als je een bestelling plaatst. Als wij je pakje verzenden ontvang je een track & trace nummer van Bpost.