Vaderdag

Vaderdag

13 juni is het Vaderdag! Bereid je dus tijdig voor op deze speciale dag met unieke producten die je vader geweldig zal vinden. Alle Vaderdag producten hebben wij voor jullie geselecteerd en deze zijn nu op ons shoppagina terug te vinden.

Mannelijke verzorging

Op Unieks zijn er verzorgingsproducten speciaal voor mannen te vinden. Keuze uit een luxe toilettas mét een scheer cadeauset of every day cadeauset.van Barber Cosmetics

Toilettas + Shaving cadeauset
Toilettas + Aftershave balm (120ml) + Gezichtscrème (75ml) + Scheerschuim (200ml)

Toilettas + Every day cadeauset
Toilettas + Deodorant (150ml) + Gezichtscrème (75ml) + Hair & body soap (260ml)

Toilettas + Shaving set

Voor de alcohol liefhebbers

Ken je Snippers al? Met de houtsnippers hoeft papa niet meer maanden te wachten voor een lekker gerijpt alcoholisch drankje. Deze worden gemaakt in destilleerkelders, waar whiskey, rum en gin maanden moeten rijpen tot de perfecte smaak ontstaat. Snippers brengt dit proces eenvoudig aan huis! Met de unieke flessen van Snippers kunnen vaders nu zelf hun favoriete drankjes ontwikkelen.

Vaderdag 1

Draadloze oplader met dienblad

Stijlvol opladen: met zijn moderne en toch eenvoudige uitstraling passen het inductieve laadstation ‘Ground’ en het bijpassende dienblad ‘Garden’ perfect op elk bureau, zowel op kantoor als thuis. De draadloze oplader past in elke kamer en verbetert deze stijlvol en elegant. Het duo won niet voor niets brons bij de International Design Excellence Awards!

Vaderdag 2

Deel dit bericht