Moederdag

Moederdag

Moederdag

Moederdag staat weer voor de deur! En juist in deze tijd verdienen alle mama’s nog meer dan ooit een cadeautje als blijk van waardering. We hebben een assortiment van producten op Unieks en geven je hieronder een overzicht.

Cadeautip #1

Een opbergtas met een beschrijving.  Zo heb je het Mom tasje maar je kan ook kiezen voor een gepersonaliseerd tasje met de naam op van je moeder of de eerst letter van haar naam. De tas kan gebruikt worden als toilettas of een verzameltas voor allerlei producten.

Mama tas

Cadeautip #2

Is je moeder een zoetekous? Dan hebben we een origineel cadeau voor haar. Een kader met snoepjes (hartjes) in. De tekst kan je zelf personaliseren!

 

Hartelijk kader valentijn

Cadeautip #3

Werkt je moeder in de zorg? Dan hebben we de ‘ik zorg t-shirt’. Unieks zal 5 euro van dit bedrag schenken aan een goed doel.

ik zorg t-shirt

Cadeautip #4

Een schoudertas met de tekst: ‘Nothing in this bag belongs to me’ #Momlife. Je kan kiezen uit verschillende kleuren. De tas kan met de hand of over de schouder worden gedragen.

Moederdag 1

Wij hopen door middel van dit blog jullie geïnspireerd te hebben met unieke producten voor Moederdag. Meer producten ontdekken? Neem dan gerust eens een kijkje op onze shoppagina!

Deel dit bericht