Kerstcadeau ideeën voor hem

Kerstcadeau ideeën voor hem

De feestdagen komen er aan en dat betekent heel veel cadeaus! Voor elk type klant én budget ben je bij Unieks aan het juiste adres! Wij helpen jou graag om het perfecte cadeau voor hem te vinden. Want waar worden ze nu echt blij van? Wij hebben 4 producten waar mannen blij van worden voor je op een rijtje gezet!

1. Een baardverzorging set

Bij Unieks verkopen we verzorgingsproducten, speciaal voor mannen. Al deze merken zijn terug te vinden in de subcategorie Verzorging voor mannen. Kies bijvoorbeeld de speciale scheer cadeauset van Barber Cosmetics, waarin je een aftershave balsem vindt die de huid na het scheren kalmeert en hydrateert, voornamelijk dankzij tea tree olie. Ook vind je gezichtscrème, zowel anti-aging als hydraterend voor mannen. Ten slotte is aan deze set scheerschuim toegevoegd, dat keer op keer een glad en veilig scheerresultaat belooft. Alle producten in deze doos zijn gecertificeerd, van hoge kwaliteit en gemaakt van natuurlijke ingredienten.

Kerstcadeau ideeën voor hem 1

2. Een luxe geschenkdoos

Speciaal voor de feestdagen hebben we bij Unieks een unieke geschenkdoos samengesteld. Hierin vind je een sweater met super leuke tekst op! Of kies je voor de luxe lederen toilettas ?

Dit geheel is verpakt tot een uniek en duurzaam cadeau!

Kerstcadeau ideeën voor hem 2

3. Voor de alcohol liefhebbers

Kent u het merk Snippers al? Met haar unieke flessen en concept, stelt Snippers elke man in staat om zijn favoriete drankjes te maken.

Het idee is om de fles te openen en te vullen met een heldere drank zoals rum, whisky of gin. Na het toevoegen van de drank moet fles vervolgens 8 weken rusten. De drank zal langzaam wat van de smaak van de houtsnippers opnemen!Kerstcadeau ideeën voor hem 3

4. Drinkfles

De waterfles helpt mee aan een gezonde en bewuste levensstijl. Of het nu voor op kantoor, op universiteit, thuis of onderweg is, door deze drinkfles heb je nooit geen plastic-flesjes meer nodig!

Ideaal dus om dagelijks de nodige hoeveelheid water binnen te krijgen en onmiddellijk je steentje bij te dragen aan het milieu!

Stap daarom nu over op herbruikbare waterflessen in plaats van eenmalige plastic waterflessen te gebruiken.

Doli waterfles zwart

Deel dit bericht